Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bio vitaminok

Az emberi élet fenntartásához nélkülözhetetlenek a vitaminok: olyan szerves vegyületek, amelyeket testünk nem, vagy csak egy részben képes előállítani magától. Ennek következményeképpen a mi feladatunk az, hogy megadjuk szervezetünk számára mindazt, amire az optimális mindennapi működés során szüksége van.  Ehhez pedig kiegyensúlyozott, változatos étrend szükséges, amiből ezt begyűjthetjük.

Sajnos manapság már nagyon sokan küzdenek kihívásokkal a megfelelő, egészséges táplálkozás megvalósításánál. Rohanó világunkban nincs idő arra, hogy normális keretek között étkezzünk és odafigyeljünk rá, hogy mikor, miből és mennyit fogyasztottunk. Ennek következménye pedig nagyon sok esetben az, hogy bizonyos tápanyagok, vitaminok hiányosan lesznek csak jelen a testben, vagy akár teljesen kiürülnek. A dolgos hétköznapokat átjáró stressz még inkább hátráltatja ezt a folyamatot, hiszen nem csak a rendszertelen étkezés melegágya, de nagyban hozzájárul vitaminkészleteink kiürüléséhez is. A vitaminhiány kialakulásához más tevékenység is hozzásegíthet: a rendszeres sport akármennyire is nélkülözhetetlen az egészséges élethez, a fizikai megterhelés sokat kivesz az emberből, így azok, akik többet mozognak az átlagnál, fokozottabban ki vannak téve egy esetlegesen fellépő vitaminhiányos állapotnak.

Mit tehetünk ez ellen?

Elsősorban fordítsunk kellő figyelmet táplálkozásunkra, hiszen alapjáraton az adja a testünknek szükséges megfelelő mennyiségű szerves vegyületet. Ez persze korántsem ilyen könnyű, hiszen a fent felsorolt körülmények között előfordulhat, hogy még így se visszük be a számunkra megfelelő mennyiségeket. Szervezetünk támogatása érdekében érdemes elgondolkodni bio vitaminok szedésén. A Vitaminkamra webshopjában csak 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó készítmények találhatóak. Segítenek leküzdeni az általános fáradtságot, csökkentik a rosszulléteket, energiával töltenek fel. A szezonális betegségek elkerülésében, az egészség megtartásában is fontos szerepet játszhatnak. A kimerült vitaminkészletek ellen az egyik leghatásosabb megoldás a multifunkcionális Spirulina alga tabletta, amely amellett, hogy tele van B-, C- és E-vitaminnal, további nyomelemeket tartalmaz. Az "élet molekulájának" nevezett Matuzalem kapszula olyan összetevőket tartalmaz, mint a teacserje, a bortermő szőlő, illetve a C- és B-vitaminok, amelyek amellett, hogy felturbózzák testünk működését, számtalan egészségügyi problémára javallottak. A 100%-os homoktövis lé nem tartozik klasszikus értelemben a bio vitaminok közé, hiszen nem egy kapszuláról van szó, hanem egy iható gyümölcsléről, ellenben ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne tökéletes a célra. Egy finom, örömmel kortyolgatható megoldása a vitaminpótlásnak, hiszen A, E, F, C, B1, B2, P vitaminokban és más nyomelemekben gazdag, így segítve elő immunrendszerünk megfelelő működését.

 A természet erejével és bio vitaminokkal felvértezve nem állhat elénk több akadály!